divendres, 28 de maig de 2021

ANEM D'EXCURSIÓ , LA GRANJA ENS ESPERA 28.05.21

Hola de nou,

Aquesta setmana serà molt especial per a nosaltres i el nostre projecte de LA GRANJA.

Amb l'ajuda d'en PIU-PIU seguim descobrint moltes coses sobre els animals de la granja. Ara que ja sabem quins són els animals que viuen a la granja o a la masia, ens hem volgut centrar en el seu naixement.

Hem descobert que hi ha animals MAMÍFERS que neixen de la panxa de la seva mare i altres que són OVÍPARS i neixen d'un ou.

Hem parlat sobre el naixement dels animals de la granja i hem investigat sobre com neixen i com són els seus primers minuts de vida. Ens ha agradat molt veure com es posen drets de seguida, com s'alimenten de la llet materna o com busquen l'aliment que els proporciona la seva família.

Us deixem un vídeo de com surten els pollets de l'ou i de com neixen les cries de porquet.
LLENGUATGE MATEMÀTIC
Seguim aprenent i practicant el comptatge i el càlcul mental. Hem pogut jugar a comptar gallines, pollets i ous... 
LLENGUATGE PLÀSTIC
Hem estampat animals de la granja amb unes esponges noves que ens ha regalat en Piu-Piu.


Un cop estampats els animals de la granja, hem explicat el conte d' ELS 3 PORQUETS 🐷🐷🐷d'una manera molt especial amb la nostra cançoneta preferida.L'HORA DE FER MÚSICA
Hem jugat a reconèixer cançons per la seva melodia (sense la lletra) i al bingo dels sons dels animals.
També hem endevinat instruments pel seu so. Recordeu com es diuen?
ENGLISH TIME
Aquesta setmana hem revisat el conte de la Goldilocks, hem cantat la seva cançó tot recordant les diferents parts de la casa i les accions que s'hi fan. Després hem fet jocs amb el concepte: big/medium /small. 
Fnalment, hem fet una feineta de relacionar cada tamany de llit amb el seu ós.
See you next week!Desprès  de moltes i moltes setmanes esperant el gran dia..... MARXEM D'EXCURSIÓ! Al blog de la propera setmana us explicarem com ens ha anat la visita, què hem fet i us ensenyarem moltes i moltes fotos.

PETONS D'ESQUIROLS

AIXÒ S'ACABA, ESQUIROLS!!! 11.06.21

Hola Esquirols i famílies,  benvinguts a l'última entrada del blog d'aquest curs. Seguim treballant els animals de la granja i apren...