divendres, 4 de juny de 2021

SEGUIM FENT DE GRANGERS 04.06.21

Hola de nou, Esquirols

Seguim endavant amb el nostre projecte i amb ganes d'explicar-vos com de divertida i interessant va ser la nostra EXCURSIÓ A LA GRANJA!!

Dilluns vam poder fer un dibuix lliure de les nostres vivències a la granja.

STEAMGLISH

Aquesta setmana hem explicat el conte en anglès i en català de  La Gallineta vermella/ The little red hen.🐔🐓 

Us deixem l'enllaç dels dos contes perquè els pugueu escoltar en família.Un conte que parla de valors i recorda la importància de ser constants i fer les coses amb esforç per més endavant obtenir resultats i una bona recompensa.

Hello Squirrels, 
Here you have THE LITTLE RED HEN STORY. You can listen it again and review.


If you want, you can cut the puppets and do the theatre like me.A+ Little Red Hen Story Retelling Puppets and Storyboard by Regina ...
També hem jugat i programat les Bee-boots per trobar els animals de la granja.TENIM PATI NOU
Com ja sabeu, aquesta setmana estem estrenant el pati nou del terrat i aprofitant que tenim moooolta gespa hem pujat a jugar a fer de grangers i grangeres amb els nostres animals. És un espai molt acollidor!!!


FEM PSICO!
Hem jugat a fer equilibris amb el joc dels ocells i la guineu, un joc d'atrapar on hem de pujar dalt d'un obstacle (arbre) si ens volem salvar.
També hem passat per un circuit d'habilitat a la sala de Psico. Molts ja dominem bé les tombarelles, els equilibris i els salts.

ÉS L'HORA DE FER MÚSICA
Portem molts dies escoltant cançons que parlen de la granja i dels seus animals. Tenim una que és la nostra preferida i hem volgut fer un vídeo cantant-la i ballant-la perquè descobriu de quins animals parla!!
Estigueu ben atents!
     🐽🐷🐤🐣🐤🐥🐦🐔🐓🐇🐄🐖


ENGLISH TIME
Comencem la setmana amb la cançó de Good morning Mr. Rooster. Primer estem dormint i després de cantar el gall, ens despertem.Us deixem la cançó.Després hem mirat les fotos de com es diuen els animals en anglès amb unes flashcards i també hem explicat un conte on parla d'alguns animals de la granja com: duck, hen, horse, pig, cow...
També hem explicat el conte: Old Mac Donald, la història d'un granger que té un little calf i té molta gana i busca a la seva mare per beure llet. 
Després hem cantat la cançó old Mac Donald. Aquí us la deixem. Vigileu perquè ens fa trampetes i hem de dir el so que fa cada animal. 


Us deixem també algunes imatges on estem jugant a dir quin animal som i quin so fa.  See you next week!!!

No volem acabar la setmana sense felicitar l'IVET que ja en té 4!!! I demà dissabte faran anys la JANA i en JOEL.
Moltes felicitats, Esquirols!!!🍰


PETONS D'ESQUIROLSAIXÒ S'ACABA, ESQUIROLS!!! 11.06.21

Hola Esquirols i famílies,  benvinguts a l'última entrada del blog d'aquest curs. Seguim treballant els animals de la granja i apren...