divendres, 6 de novembre de 2020

PATUFET,ON ETS? 06.11.20

 Hola de nou i benvinguts al nostre blog!

Abans d'explicar-vos la gran SORPRESA de la setmana us volem deixar un bon grapat de fotos de la festa de la Castanyada. Esperem que us agradin molt !!!

 També aprofitem per dir-vos que la setmana de HALLOWEEN I TOTS SANTS vam treballar el tema de la mort, les pèrdues i el dol amb uns contes tristos però que ens van ajudar a poder parlar d'un tema que sovint ens amoïna molt.


I ara sí....ja tenim projecte nou!!✌

Dimarts al matí vam trobar una noteta molt especial d'un personantge que ens havia vingut a veure i ens esperava a l'hort.

Nerviosos i impacients vam començar a dir noms de personatges de contes però no ho vam esbrinar fins que vam arribar a l'hort i.... SORPRESA!

A sota d'una col ben amagat i arraulit estava EN PATUFET, petit i bonic amb la seves calces de vellut, la seva armilla, una faixa i  la barretina!     

Quina alegria ens ha fet veure'l!

I sabeu qui ens havia plantat aquelles cols tan boniques a l'hort? Doncs els nens i les nenes de la classe de GREGAL que cuiden molt bé l'hort i són molt bons jardiners/es. GRÀCIES COMPANYS!!!


Mireu si és petit, tan petit que les nostres sabates són més grans que ell.

Ara viurem moltes aventures, en PATUFET ens té preparades moltes activitats divertides i jugarem i aprendrem molt amb ell.

Per començar, aquesta setmana ens ha presentat el seu conte. 
Un cop presentat el conte, ens hem convertit en artistes i hem pintat una COL.
ÉS L'HORA DE FER MÚSICA!

Sabíeu que hi ha un rei conegut com "El Rei del silenci"?...Doncs aquesta setmana hem tingut l'oportunitat de coronar-nos. I no és gens fàcil ser-ho. Hem d'estar súper concentrats per a no fer cap mena de soroll si volem aconseguir la corona de rei o reina!
A més, tot i que continuarem cantant la cançó de l'esquirol durant tot el curs, hem fet una feineta per decorar la cançó i dir-li al nostre esquirol...Fins després!ENGLISH TIME

Hello everybody!

Aquesta setmana abans de res, hem recordat la cançó hide and seek i ens hem tornat a amagar: under the table, under the chair... És tan divertit! A més a més, la teacher ens ha explicat un conte on sortien imatges amagades i les havíem de buscar. 

També hem recordat les parts del cos cantant la cançó show me. I hem pintat: the eyes, the mouth and the nose. Hem jugat a posar les parts de la cara a un monstre. I en petits grups hem anat posant les parts del cos al Mr. Potato. Ens ha costat una mica això de compartir un potato entre un petit grup!

Us deixem la cançó i algunes fotos. 
Show me song (cliqueu aquí per escoltar-la).

I abans d'acomiadar-nos, us volem dir que tenim una altre noia de pràctiques,  la Iria. Estarà també amb nosaltres a la classe dels Esquirol juntament amb la Marta i farem moltes coses tots junts. Benvinguda!

Ens veiem la propera entrada amb moltes més notícies d'en Patufet i dels Esquirols.

PETONS D'ESQUIROLS

AIXÒ S'ACABA, ESQUIROLS!!! 11.06.21

Hola Esquirols i famílies,  benvinguts a l'última entrada del blog d'aquest curs. Seguim treballant els animals de la granja i apren...